vrijdag 22 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Papendrecht krijgt een Japans restaurant: Yashima

20 februari 2019

PAPENDRECHT - Op woensdag 27 februari opent op de Brederodelaan, in het gebouw van de Rabobank, het Japanse restaurant Yashima.
Op dinsdag 26 is de officiële opening voor genodigden.

Yashima is vooral gespecialiseerd in het Japanse gerecht sushi, maar biedt ook verschillende salades, warme gerechten en heeft een dessertbar.
Het concept is 'All you can eat', dus onbeperkt eten voor een vaste prijs.

Amie Jia-ye is de bedrijfsleider. Ze vertelt enthousiast: "Al vanaf m'n zevende jaar ben ik al regelmatig in de keuken te vinden, koken is echt m'n passie. Ik ben daarom ook erg blij dat ik dit restaurant volgende week kan openen. De verbouwing is nog in volle gang, maar we lopen mooi op schema. De totale ruimte is ongeveer 1000 m² en er zijn zo'n 180 zitplaatsen, die ruim zijn opgezet. Er werken in totaal zeven koks.

Van maandag tot en met donderdag is het mogelijk voor € 25,95 per persoon en vrijdag tot en met zondag is de entree € 27,95 per persoon. Voor € 5,- extra per persoon zijn er ook onbeperkt luxere gerechten verkrijgbaar.

Het restaurant heeft nog geen eigen website, maar wel een Facebookpagina: https://www.facebook.com/Yashima-2100299083347138/

Lees meer over:

restaurant Brederodelaan Yashima
Deel dit bericht met je vrienden!