Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem '25.000e ticket verkocht voor Theater De Willem'
28feb

25.000e ticket verkocht voor Theater De Willem

PAPENDRECHT - Onlangs heeft Theater De Willem maar liefst de 25.000e ticket van het huidige theaterseizoen 2018-2019 verkocht. Dit heeft De Willem gevierd samen met de kopers van het ticket en de wethouder cultuur.

Wethouder cultuur Corine Verver heeft samen met Erik Groeneweg (directeur Theater De Willem) de bezoekers die de 25.000e ticket hebben gekocht in het zonnetje gezet; Mevrouw en meneer Stuij. Zij mochten ook een bos bloemen en een Podium Cadeaukaart in ontvangst nemen.

Erik Groeneweg is trots op het aantal verkochte kaarten: “Het is geweldig om te zien hoeveel mensen de weg naar Theater De Willem weten te vinden. En het seizoen is nog niet afgelopen! Ook aankomende maanden staan er nog veel mooie, ontroerende en grappige voorstellingen op het programma”.

Mevrouw Stuij, woonachtig in Papendrecht was erg verrast door deze prijs. “We komen al jaren graag naar Theater De Willem, omdat het zo lekker dichtbij is, maar ook omdat er veel voorstellingen te zien zijn die wij mooi vinden. We komen vaak bekenden tegen en je hebt overal in de zaal goed zicht op het podium.”

Wethouder Verver is trots op het Papendrechtse theater: “Het is toch mooi dat een lokale voorziening al zo veel jaren zoveel mensen blij maakt. Juist de breedte van de programmering en het enthousiasme waarmee Papendrechters het theater omarmen, zorgen ervoor dat het een heel duurzame voorziening is!"

Het programma voor volgend seizoen is alweer in de maak. Erik Groeneweg vertelt: “ook voor aankomend seizoen hebben wij weer veel mooie namen naar Papendrecht kunnen halen. Wie? Dat houden we nog heel even geheim. Het nieuwe programma is vanaf 7 mei te zien op onze website www.theaterdewillem.nl.”Deel dit bericht met je vrienden!