vrijdag 27 november 2020

Alles over Papendrecht

Rotaryclub Papendrecht organiseert een knallend muziekfeest in Landvast

5 maart 2019 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Op zaterdag 23 maart organiseert Rotaryclub Papendrecht een knallend muziekfeest om geld op te halen voor een fantastisch project: groenere schoolpleinen voor Papendrechtse basisscholen. Onder het motto Groen voor Steen gaan de tegels uit de schoolpleinen en komt er groen voor in de plaats. De scholen die aan Groen voor Steen meedoen zijn de Florisschool, Knotwilg, Viermaster, Constantijn, Oranje-Nassau, Leilinde, ’t Kofschip en Koningin Beatrix.

Het feest is voor jong en oud en vindt plaats in Landvast in Alblasserdam, aanvang om 20.00 uur. Kaarten zijn via de website van Landvast te bestellen en kosten € 20,- per persoon. Coverband Colibri zorgt voor spetterende dansmuziek in de benedenzaal. Wie het feestje wat rustiger wil vieren, gaat naar de bovenzaal waar het duo Mu-Chique voor gezellige muziek zorgt. Een feestavond voor het goede doel: Groen voor Steen. Bestel nu via www.landvast.nl.

Lees meer over:

landvast groen schoolpleinen
Deel dit bericht met je vrienden!