zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Compleet overzicht Papendrechtse horecabedrijven gepubliceerd

7 maart 2019 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Het aantal restaurants en eetgelegenheden in Papendrecht is de afgelopen jaren flink toegenomen. Bezoekers uit alle Drechtsteden weten inmiddels de gelegenheden te vinden en zeer te waarderen.

Ondanks deze mooie ontwikkeling bleek uit marktingonderzoek van Stichting Promotie Papendrecht, dat diverse horecabedrijven en de vele mogelijkheden nog onvoldoende bekend zijn. Naar voren kwam dat inwoners van Papendrecht niet weten welke gelegenheden en mogelijkheden er inmiddels allemaal in Papendrecht zijn. En dat er behoefte is aan een compleet overzicht.

Daarom heeft Promotie Papendrecht een actueel horeca-overzicht samengesteld, dat te lezen is op: www.papendrechtverrast.nl/categorieen/horeca-papendrecht.

De Stichting Promotie Papendrecht zet zich belangeloos in om Papendrecht te promoten. Zij doet dit onder de naam 'Papendrecht Verrast'; middels online en offline promotie.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!