woensdag 29 september 2021

Alles over Papendrecht

Vrijwilligers bakken wafels voor bewoners De Markt

18 maart 2019 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Bewoners van Rivas-locatie De Markt in Papendrecht zijn vrijdag 15 maart getrakteerd op heerlijke wafels. Medewerkers van de gemeente Papendrecht staken hiervoor de handen uit de mouwen tijdens NL Doet.

Ieder jaar wordt in maart de grootste vrijwilligersactie van Nederland gehouden met NL Doet. Vrijwilligers kunnen zich vooraf aanmelden voor een klus. ‘We zijn erg blij met het aanbod dat we hebben gekregen’, zegt activiteitenbegeleider Henny van Nugteren. ‘De medewerkers van de gemeente bakten de wafels en bedienden de bewoners. Ze genoten volop van de lekkernij en de gezelligheid. Speciaal voor deze dag versierden we de ruimte, zodat het extra feestelijk werd.’

Fotobijschrift: In De Markt werden wafels gebakken door vrijwilligers.

Lees meer over:

vrijwilligers markt nldoet wafels
Deel dit bericht met je vrienden!