dinsdag 11 augustus 2020

Alles over Papendrecht

Geslaagde speeddate in zorgcentra

18 maart 2019 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Veel geïnteresseerden bezochten zaterdag 16 maart de speeddate in woonzorgcentrum in Papendrecht.  Zij konden deze dag speeddaten met zorgprofessionals van de locaties De Waalburcht, De Markt en De Wieken. 

Geslaagde speeddate
Jong en oud, met interesse voor een baan in de zorg, waren welkom op de speeddate. Tijdens de ‘date’ konden bezoekers informatie én ervaringsverhalen horen over uiteenlopende functies. ‘Doordat bezoekers de mogelijk hadden om in gesprek te gaan met iemand uit het werkveld, konden zij gericht vragen stellen over de inhoud van het werk. We merkten daardoor dat bezoekers bewust keken of zij en de zorg een match waren’, zegt locatieleider Monique Schutte. ‘Door de korte gesprekken konden onze medewerkers een helder beeld geven over de dagelijkse werkzaamheden, dit is fijn omdat velen vaak niet weten wat het werk precies inhoudt. Met een aantal bezoekers is een vervolggesprek gepland en we bieden hen de mogelijkheid om een dagdeel mee te lopen in de praktijk.’

Lees meer over:

speeddate zorgcentra
Deel dit bericht met je vrienden!