donderdag 28 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Educatief bos CSG De Lage Waard verder aangelegd tijdens NL doet

18 maart 2019

PAPENDRECHT - Afgelopen vrijdag is het educatief bos op CSG De Lage Waard weer een stuk verder aangelegd. Vrijwilligers die zich hadden aangemeld bij NL doet kwamen ondanks het koude en natte weer helpen.

Ook vrijwilligers van Stichting Sociale Moestuin Papendrecht en de Natuur en Vogelwacht Alblasserwaard staken hun handen uit de mouwen. Er werden allerlei tuinwerkzaamheden verricht. Zo werd er een muur aangelegd met aardbeienplanten. Brugklasleerlingen van CSG De Lage Waard zetten zich ook actief in deze dag. Een aantal versjouwden flink wat tegels, zodat er binnenkort een hek kan worden geplaatst.

Foto: CSG De Lage Waard Leerlingen Bjorn en Gido sjouwen tegels

Lees meer over:

nldoet lage waard tegels sjouwen
Deel dit bericht met je vrienden!