donderdag 27 januari 2022

Alles over Papendrecht

Salon des Vacances in de Willem

21 maart 2019

PAPENDRECHT - Dinsdagavond 19 maart was er in theater De Willem Salon des Vacances, een heuse Franse vakantiebeurs. Leerlingen uit de 3e klassen havo, vwo en gymnasium van het Willem de Zwijger College uit Papendrecht. hadden zich voor het vak Frans verdiept in een vakantiebestemming waar de Franse taal wordt gesproken. Er waren stands ingericht om reizen naar deze gebieden te promoten. Met behulp van posters, films, presentaties, attributen, drankjes, hapjes en een op maat gemaakte folder, werden de (groot)ouders, broertjes en zusjes  –al dan niet in het Frans- naar de meest exotische en mondaine Franse vakantieoorden zoals Guadeloupe,  Tahiti, Ile Maurice, La Martinique, Madagascar, Canada, La Réunion, Les Seychelles en Guyane Francaise  gepraat.

De stands, die bemand werden door meer dan enthousiaste leerlingen, waren met veel passie en creativiteit ingericht. Met name de vele lekkere hapjes en drankjes uit de Franstalige oorden maakten het de bezoekers nog knap lastig om deze avond een uiteindelijke vakantiebestemming te kiezen.

Foto: Linda Dielessen.

Lees meer over:

vakantie de willem
Deel dit bericht met je vrienden!