maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Filmworkshop via Tobe op de Willem

27 maart 2019

PAPENDRECHT - Leerlingen van de 2e en 3e klassen van het Willem de Zwijger College zijn in de activiteitenweek druk bezig geweest met het maken van minifilmpjes. Iets wat ze in hun vrije tijd wel vaker doen. Maar om het niveau omhoog te krijgen met diverse soorten uitkeringen, standpunten, het toevoegen van muziek en special effects, werd deze workshop voor hen georganiseerd.

Bijkomend effect was dat er bij de workshops ook mediawijsheid behandeld werd, zodat leerlingen zich bewuster werden van wat ze zelf op het internet plaatsen. Voor de leerlingen was het een hele leuke en leerzame ervaring, die daarnaast ook mooie filmpjes opleverde.

Foto's zijn beide door Christine v.d. Zwart gemaakt.

Deel dit bericht met je vrienden!