zondag 17 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Toneelclub CSG De Lage Waard speelt: ‘Er was eens’

1 april 2019 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Op dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 april speelt de toneelclub van CSG De Lage Waard het toneelstuk 'Er was eens'.

Leerlingen en docenten zijn al maanden aan het oefenen. Op dit moment wordt er ook hard gewerkt aan het decor. In het toneelstuk worden verschillende sprookjes door elkaar gespeeld. Er wordt ook gedanst en veel gezongen. We zien de prinses en de kikker, het lelijke eendje, de wolf en de zeven geitjes samen met andere sprookjesfiguren een betoverend verhaal beleven. De voorstelling is leuk voor jong en oud.

Het toneelstuk wordt gespeeld in de aula van de locatie havo/vwo aan de Vijzellaan (4). De entree is is EUR 2,- . Kaarten kunnen op de avond zelf of vooraf worden gekocht. Kaartverkoop gasten: ma t/m vrij tussen 9.00 - 15.00 uur bij de administratie (Vijzellaan)

Zaal open: 19.00 uur
Aanvang: 19.30 uur

Van harte welkom.

Foto: Leerlingen toneelclub CSG De Lage Waard oefenen voor het toneelstuk ‘Er was eens’


Lees meer over:

lage waard er was eens sprookjes
Deel dit bericht met je vrienden!