Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Nieuw speeltoestel en uitgebreidere openingstijden bij Speeltuin De Zonnebloem

5 april 2019 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Vanaf dinsdag 23 april opent speeltuin De Zonnebloem weer haar poorten voor een nieuw buitenspeelseizoen. De speeltuin is recent uitgebreid met een waterspeelbaan. Dit nieuwe speeltoestel biedt plaats om met veel kinderen tegelijkertijd plezier te maken. Ook als je in een rolstoel zit kun je bij de waterspeelbaan aanschuiven om mee te spelen met je vriendjes en vriendinnetjes. De vereniging is trots op deze mooie aanvulling op alle andere leuke speeltoestellen. Hierdoor is het ook bij warmer weer goed vertoeven in de speeltuin.

Vanaf dit seizoen zijn de openingstijden van de speeltuin uitgebreid. Naast een verruiming van de tijden door de weeks is de speeltuin dit seizoen ook op zaterdagmiddag open.

De nieuwe openingstijden zijn:
Maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 uur tot 17.30 uur.
Woensdag, vrijdag  en zaterdag van 13.30 uur tot 17.30 uur
Tijdens schoolvakanties is de speeltuin van 13.30 uur tot 17.30 uur geopend.
De entreeprijs voor de speeltuin is € 1,00 per kind en € 0,50 voor de volwassenen. Voor leden van de speeltuin is de entree gratis. Het gezinslidmaatschap bedraagt € 22,50 per kalenderjaar.

Op Koningsdag is iedereen vanaf 13.30 uur van harte welkom in de speeltuin. Voor de kinderen is er een leuk springkussen. Ook kunnen ze touwtje trekken en spijkerbroek hangen. Voor de ouders is er een gezellig terras waar naast een drankje ook een hapje te koop is. Voor de kinderen zijn er nog pannenkoeken te verkrijgen.

Lees meer over:

speeltuin zonnebloem
Deel dit bericht met je vrienden!