maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Open dag ambulancedienst op 20 april

6 april 2019 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Iedereen die kennis wil maken met het werk van de Ambulancedienst Zuid-Holland Zuid en met de nieuwste ambulance-uitrukpost in de regio (tevens het nieuwe hoofdkantoor van de dienst), is op zaterdag 20 april welkom tijdens een gezellige en leerzame open dag in Papendrecht.

Het publiek kan dan diverse ambulancevoertuigen en -materialen bekijken en demonstraties bijwonen.

Niet alleen van de ambulancehulpverleners, want ook de politie, brandweer, het Erasmus MC, het Albert Schweitzer ziekenhuis en de 112-meldkamer zijn van de partij. Het programma is doorlopend van 10.00 tot 16.00 uur. De activiteiten zijn geschikt en boeiend voor alle leeftijden. De ambulancepost bevindt zich aan de Vliedberg 2 in Papendrecht (tegen Sliedrecht aan, langs de A15).

Lees meer over:

Open Dag ambulance vliedberg
Deel dit bericht met je vrienden!