woensdag 29 september 2021

Alles over Papendrecht

Sterk Papendrecht zoekt nog steeds vrijwilligers voor koffie schenken bij ouderen

12 april 2019

PAPENDRECHT - Sterk Papendrecht biedt in wijkgebouw De Spil dagelijks activiteiten aan senioren zoals: biljarten, stijldansen, klaverjassen, bridge en sjoelen. Per toerbeurt werkt een team van 15 vrijwilligers als gastvrouw/heer en voorziet onze bezoekers van een praatje, gezelligheid en een kop koffie, thee of fris.

Voor deze locatie zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwillig(st)er, die ons team op maandagmiddag of donderdagochtend wil komen versterken. De werktijden zijn ’s ochtends van 9.30 – 11.30 uur en ’s middags van 13.30 - 16.30 uur. U wordt in principe éénmaal in de twee of drie weken ingeroosterd. In vakantieperioden of in geval van ziekte kan het voorkomen dat er vaker een beroep op u wordt gedaan. Naast het verkopen van koffie, thee en fris aan de bezoekers, beheert u het buffet en de daarbij behorende werkzaamheden.

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden, neem dan contact op met Sterk Papendrecht, Judith van Gulik, telefoon 078-6154741 of via de mail vrijwilligers@bwi-papendrecht.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!