Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Suppord rijdt in mei rond met de sport- en spelbus

6 mei 2019 (door Josette Huisman)

PAPENDRECHT - In mei rijdt Suppord Papendrecht rond met de Sport- en spelbus. In de bus zit allerlei sport- en spelmateriaal om heerlijk mee te experimenteren. Van diabolo tot skippybal, van badmintonnen tot het maken van een parcours of kom gewoon lekker een potje voetballen. Heel veel spellen zijn mogelijk.

Alle kinderen zijn welkom om te komen spelen en sporten. Afgelopen woensdag 1 mei was de aftrap op het Cruijff Court in de Oostpolder. Een dag later stond de bus op de van der Palmstraat (bij Handbalvereniging Des'72.)

Er volgen nog 6 sport- en spelmomenten. Komende woensdag 8 mei staat de bus op het Molenveld. Het sporten en spelen is van 15:00 – 17:00 uur. Alleen bij heel slecht weer gaat het niet door. Dan volgt er een bericht op de facebookpagina van Suppord Papendrecht.

De bus komt op de volgende data en locaties:

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!