maandag 24 januari 2022

Alles over Papendrecht

Madelon Janssen start Papendrechtse vestiging Bakker Bart

10 mei 2019 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Bakker Bart gaat naar verwachting eind juni een nieuwe winkel openen in Papendrecht, op winkelcentrum De Meent.

De vestiging van Bakker Bart wordt geopend aan de veerpromenade 106. De winkel wordt geëxploiteerd door de franchisenemer Madelon Janssen uit Papendrecht, die ook de Bakker Bart winkel in Dordrecht exploiteert.

De bakkerij/lunchroom wordt compleet ingericht volgens de nieuwe formule:

Centrale plaats voor het bakproces
Centraal in de nieuwe formule staat het bakproces. Onder toeziend oog van de klanten wordt de hele dag door vers brood en andere broodproducten gebakken.

Uitgebreid assortiment
Het assortiment heeft binnen de nieuwe formule een verandering ondergaan door enerzijds meer nadruk te leggen op de bakkersfunctie van de winkel en anderzijds door toevoeging van horecaproducten, zoals gezonde salades en een heerlijke High Tea.

Naast deze nieuwe producten zijn in Bakker Bart Papendrecht ook de vers belegde broodjes, knapperige broden, warme snacks en zoete lekkernijen te vinden.

Bezorgservice
Daarnaast wordt vanaf de eerste dag gestart met de bezorgservice voor (bedrijfs)lunches, gevarieerd gebak om te trakteren en ontbijtpakketten voor thuis en op het werk.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kan via het volgen van de facebookpagina van Bakker Bart Papendrecht.

Deel dit bericht met je vrienden!