Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Zilveren medaille voor Linda van Putten

13 mei 2019 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Linda van Putten van Olympia Papendrecht is tijdens de toestelfinales turnen 2e van Zuid-Holland op balk geworden. Zij turnde afgelopen zondag haar finale. Haar keurige balkoefening met ruim uitgevoerde sprongen en een hoge salto achterover af werd door de jury beloond met 10.25 punten.

Het was de tweede finale die Linda dit weekend turnde. Op zaterdagmiddag turnde zij al de meerkamp en werd ze 30e van Zuid-Holland. Toen viel ze jammer genoeg van de balk tijdens haar oefening. Dat maakte zij zondagochtend vroeg helemaal goed. Het is Linda’s 1e wedstrijdseizoen als keuzeturnster en zij komt uit de in de 4e divisie.

De komende maanden staan er ook voor de andere wedstrijdturnsters van Olympia nog wedstrijden op het programma. In het 2e weekend van juni is er de laatste teamwedstrijd in de turncompetitie. En begin juli sluiten de turnsters het seizoen af met de individuele rayonkampioenschappen in Hendrik-Ido-Ambacht.

Lees meer over:

turnen olympia
Deel dit bericht met je vrienden!