Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Bovenbouwleerlingen van de Willem met hele grote koffers naar Londen

15 mei 2019 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - In week 19 beginnen de examens, maar dan is het ook reis- en activiteitenweek op het Willem de Zwijger College. Drieëndertig leerlingen uit de bovenbouw gingen met drie docenten per boot naar Londen. De eerste handicap was een achtergebleven paspoort, maar dat mocht de pret niet drukken.

De volgende hobbel was de omvang van de magistraal grote rolkoffer van menig leerling. De poortjes van de Underground zijn hier niet op ingesteld! Gelukkig stond de Big Ben nog op zijn plaats, hing de Tower Bridge er nog en waren de sterren van de musical Wicked hun stem niet kwijt.

Het mag niet onvermeld blijven dat tijdens het bezoek aan de Britse hoofdstad de kleine Archie werd geboren. Na Londen gingen de leerlingen naar het platteland, waar een knuffelsessie met lammetjes en koeien op het programma stond. De lamskebab smaakt na deze onvergetelijke reis naar méér!

Foto's met toelichting van docenten Simone Romijn en Emily Schulten.

Lees meer over:

college willem de zwijger londen
Deel dit bericht met je vrienden!