maandag 24 januari 2022

Alles over Papendrecht

Schaapscheerdersfeest op de Papenhoeve druk bezocht

20 mei 2019 (door Josette Huisman)

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag 18 mei zijn tijdens het Schaapscheerdersfeest op kinderboerderij de Papenhoeve alle schapen geschoren. Alle bezoekers konden zien hoe de schapen om de beurt van hun dikke wintervacht werden ontdaan. Meerdere kinderen mochten helpen bij het scheren.

Naast het schapen scheren kon je je tegen betaling laten schminken en een ballonfiguur laten maken. Er waren mooie prijzen te winnen met enveloppe trekken. En heel veel kinderen hebben gesprongen op het springkussen.

Er waren diverse stands: de Landwinkel, de egelopvang en de Dierenbescherming, From me with love sieraden en Kees Commandeur aanwezig. Hier kon je horen over het werk dat deze organisaties doen en producten kopen.

Deel dit bericht met je vrienden!