Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

De 48e Avondvierdaagse is gestart

21 mei 2019 (door Josette Huisman)

PAPENDRECHT - Het was maandagavond 20 mei vanaf 18:00 uur een hele drukte op het Marktplein. Ouders, jeugd, kinderen, oudere mensen, iedereen die mee wilde wandelen stond klaar voor de 48e Avondvierdaagse.

De 10 km wandelaars zijn tussen 18:00 uur en 18:30 uur van start gegaan, waarna om 18:30 uur de individuele wandelaars vertrokken voor de 5 km. Daarna vertrokken de ingeschreven scholen en groepen. 

Ook de komende dagen tot met donderdagvond 23 mei  wordt er elke avond een mooie route gewandeld door Papendrecht. Meer informatie en welke route er elke dag gelopen wordt is te vinden op de website van Speeltuinvereniging de Zonnebloem.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!