maandag 26 juli 2021

Alles over Papendrecht

NexTech Scholarship voor leerling CSG De Lage Waard

27 mei 2019 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Nout Merkus, leerling uit atheneum 6 van CSG De Lage Waard, ontving vorige week voor zijn profielwerkstuk een Nextech scholarship t.w.v. € 8.400,-  verdeeld over de studieperiode van vier jaar. De prijs is bedoeld voor leerlingen met een sterke focus op techniek aan te moedigen en te ondersteunen. Nout, die die werd begeleid door docent Hans Bezemer, koos als onderwerp ‘Het ontwerp van een beeldend muziekstuk’. Hij maakte voor zijn profielwerk een filmpje waarin geluidsgolven worden omgezet in beeld https://lnkd.in/e93Eies

NexTecH levert al bijna honderd jaar een actieve bijdrage aan de technologische en innovatieve ontwikkeling in de regio Zuid-Holland Zuid. Ze stellen onder meer studiebeurzen beschikbaar aan gemotiveerde jongeren die kiezen voor een technische vervolgstudie: het NexTecH Scholarship.

Foto: Docent Hans Bezemer en leerling Nout Merkus

Lees meer over:

lage waard nextech
Deel dit bericht met je vrienden!