Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Zesde editie Rivas Vierdaagse Papendrecht

29 mei 2019 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Veel bewoners van Rivas-locaties en cliënten van Rivas wijkverpleging trekken half juni weer door Papendrecht tijdens de zesde editie van Rivas Vierdaagse Papendrecht. Vanaf dinsdag 18 juni tot en met vrijdag 21 juni maken zij elke dag een wandeling. De wandelingen komen langs de drie woonlocaties van Rivas in Papendrecht en beginnen elke dag op een andere locatie: De Wieken, De Waalburcht en De Markt.

Wandelroutes
‘We komen iedere dag langs de drie woonlocaties van Rivas in Papendrecht. De wandelingen beginnen om 11.00 uur’, zegt Nadja Krijgsman, vrijwilligerscoördinator bij Rivas. ‘Bewoners kunnen op hun eigen locatie aansluiten en bewoners die niet meegaan, kunnen de anderen uitzwaaien. Ook de cliënten van Rivas wijkverpleging kunnen meelopen; zij kunnen aansluiten vanaf locaties De Markt en De Waalburcht.’

Steentje bijdragen?
Om iedere dag zoveel mogelijk bewoners mee te kunnen laten doen, is Rivas nog op zoek naar extra vrijwilligers. Meelopen is één of meer dagen mogelijk. Aanmelden kan tot 7 juni via vierdaagse@rivas.nl.

Meer informatie
De vierdaagse begint dagelijks om 11.00 uur en eindigt omstreeks 12.30 uur. De route is als volgt:
- Dinsdag 18 juni: De Markt – De Wieken – De Waalburcht
- Woensdag 19 juni: De Wieken – De Markt – De Waalburcht
- Donderdag 20 juni: De Waalburcht – De Markt – De Wieken
- Vrijdag 21 juni: De Waalburcht – De Wieken – De Markt

Fotobijschrift: In juni trekt weer een lange stoet wandelaars door Papendrecht tijdens Rivas Vierdaagse Papendrecht.

Lees meer over:

rivas vierdaagse
Deel dit bericht met je vrienden!