Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Feestelijke viering voor 12,5 jarig bestaan van Zorgcentrum De Waalburcht

7 juni 2019 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Bewoners en medewerkers van zorgcentrum De Waalburcht in Papendrecht vierden donderdag 6 juni het 12,5 jarig bestaan van deze Rivas-locatie. Zij konden de hele dag genieten van feestelijke activiteiten en lekkere hapjes. 

Feestelijke activiteiten
Bewoners en medewerkers begonnen de dag met een feestelijk ontbijt aan een vrolijk versierde ontbijttafel. Vervolgens gaf Tobi de Clown een vermakelijk optreden en verraste de bewoners met allerlei ballonkunstwerken. In de middag werd een muzikale bingo gehouden. Uiteraard werd tijdens de dag ook gezorgd voor verschillende lekkernijen. De bewoners en medewerkers hebben genoten van de dag, zegt Rinske Krale-Hekman, locatieleider van de Waalburcht. ‘We kregen veel positieve reacties. Het was ontzettend leuk om dit met elkaar te vieren’.

Fotobijschrift: Bewoners en medewerkers genieten van een feestelijk ontbijt in Zorgcentrum De Waalburcht.

Zie ook:

Lees meer over:

jubileum zorgcentrum waalburcht
Deel dit bericht met je vrienden!