Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Aanhoudingen na drugsvondst in wijk Westpolder

18 juni 2019 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - In de wijk Westeind heeft de politie een 23-jarige man en een 45-jarige vrouw aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen. In het doorzochte huis werd geld, drugs, en materiaal om drugs te versnijden en te verpakken gevonden. De man en vrouw kwamen in het vizier van de politie na anonieme tips.

Drie tassen drugs
In de aanhouding maakten melders gebruik van Meld Misdaad Anoniem. Meerdere meldingen kwamen binnen, die de politie de kans gaven vervolgonderzoek te doen en in te grijpen. De tips waren gericht op de man. Bij de zoeking was ook een vrouw in de woning. Zij wordt verdacht van betrokkenheid en is eveneens aangehouden. In de woning werden drie tassen met hennep en wit poeder gevonden, bakjes met papiergeld, versnijdingsmiddelen en verpakkingsmateriaal. Chemisch onderzoek moet uitwijzen wat het poeder precies is.

Meld misdaden
Ken jij iemand die betrokken is bij de handel, productie, opslag of verspreiding van drugs? Meld dit via 0900-8844 of bij M. via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Lees meer over:

drugs aanhouding westpolder
Deel dit bericht met je vrienden!