maandag 24 januari 2022

Alles over Papendrecht

Certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) uitgereikt aan Winkelcentrum Westpolder

19 juni 2019 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Burgemeester Aart-Jan Moerkerke heeft op woensdag 19 juni 2019 de eerste KVO-ster uitgereikt aan winkelcentrum Westpolder. KVO staat voor het Keurmerk Veilig Ondernemen.

Het afgelopen jaar is winkelcentrum Westpolder geschouwd en is een veiligheidsanalyse gemaakt op basis van gehouden enquêtes onder de ondernemers. De gegevens zijn omgezet in een actiegerichte aanpak.

Het eindresultaat:  een schoon, goed onderhouden en veiligere omgeving, met als beloning het Certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen voor het winkelcentrum. Dit keurmerk geeft een duidelijk signaal af aan het winkelend publiek, maar ook aan mensen met minder goede bedoelingen. Het is 'de kers op de taart' van het compleet vernieuwde winkelcentrum. Met deze uitreiking hebben alle drie de Papendrechtse winkelcentra hun eerste ster behaald.

Een veilig winkelcentrum is niet alleen de verantwoordelijkheid van ondernemers. Eigenaren, gemeente, politie en brandweer werken nauw samen met ondernemers om overlast, criminaliteit en onderhoud aan te pakken.

In verband met het behalen van de eerste KVO-ster organiseert Winkelcentrum Westpolder zaterdag 22 juni de activiteit 'Veilig Racen'.

Foto's: Hans Huisman

Zie ook:

Lees meer over:

kvo winkelcentrum westpolder
Deel dit bericht met je vrienden!