Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Zin in een fotoshoot? Het kan bij Suppord in Papendrecht

20 juni 2019 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Een groep jongeren is momenteel bij jeugd- en jongerenwerk Suppord actief bezig met (studio)fotografie. Zij combineren de ontwikkeling van eigen talent met zich inzetten voor de maatschappij. Daarom organiseren zij in de maanden juni en juli diverse fotoshoots op woensdag- en donderdagavonden.

Aanmelden
Iedereen die dat wil, kan zich aanmelden voor een fotoshoot. Wat je ervoor wil betalen, bepaal je zelf. Het bedrag dat jij betaalt, gaat helemaal naar een goed doel. Je kunt kiezen uit drie goede doelen: Stichting Free a Girl, Stichting Petit Cobi, KWF Kankerbestrijding.

Voor de fotoshoot moet je 30 minuten uittrekken en vooraf een afspraak maken via c.nandoe@papendrecht.nl. De fotoshoot wordt gedaan in het gebouw van Suppord, Boeieraak 1, Papendrecht. 

Voor de eerste fotoshoot ging oensdagavond 19 juni wethouder Pieter Paans voor de camera.

Lees meer over:

jeugdwerk suppord fotoshoot
Deel dit bericht met je vrienden!