Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Hairstyling Zanen knipt BBrothers kiss the Frog

2 juli 2019 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Op maandagavond 1 juli waren de zangeressen Inge Bonthond en Christine Punselie en zanger Frank de Boer (van BBrothers kiss the Frog) te gast bij hun sponsor Hairstyling Zanen (in Papendrecht).

In aanloop naar het optreden wat de band gaat doen op Big Rivers (14 juli in Dordrecht) werden de drie vocalisten geknipt en gestyled door het team van Marina Zanen. Na deze sessie kunnen de bandleden weer strak en shinend het podium betreden op 14 juli (17.45 uur/ Grote Markt/ New Orleans Stage).

BBrothers kiss the Frog speelt dan een set met heerlijke songs van de nederlandse funkband the Frog (wereldberoemd in Rotterdam en omstreken in de jaren 80). Oorspronkelijk was deze tribute éénmalig …..maar na het succesvolle optreden in Bibelot (Dordrecht) begin dit jaar doet deze formatie (bestaande uit leden van the BBrothers en the Frog) dit nog een aantal keer.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!