Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Spetterend slot van de het schooljaar voor onderbouw van de Willem

15 juli 2019 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Woensdag 10 juli  was er voor de eerste en tweede klassen van het Willem de Zwijger College weer het  sportieve en spetterende besluit  van het schooljaar.

Er waren op het PKC-terrein enorme opblaasattracties zoals mega stormbanen (wipe-out), buikschuifbaan, slingerbal en tobbedansen, zodat de leerlingen konden klimmen, klauteren, kruipen, slingeren,  glijden en springen. Er kwam veel water en zeepsop aan te pas. Niet de prestatie of de snelheid telde, maar het plezier om sportief met je medeleerlingen in de weer te zijn. Natuurlijk waren er voor de begeleiding docenten aanwezig, maar ook leerlingen uit 3 mavo met LO2 in hun pakket hielpen mee om de spelregels uit te leggen en alles in goede banen te leiden.

Ondanks het feit dat de zon achter de wolken zat en het  ’s middags regende, bleven  de (kleddernatte) leerlingen enthousiast.

Lees meer over:

schooljaar de willem besluit
Deel dit bericht met je vrienden!