Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Jongeren fietsen met burgemeester op zoek naar nieuwe hangplekken'
18jul 2019

Jongeren fietsen met burgemeester op zoek naar nieuwe hangplekken

PAPENDRECHT - Veel jongeren in Papendrecht zijn ontevreden over het aantal hangplekken in Papendrecht. Op veel plekken waar jongeren hangen, zijn ze niet welkom en worden ze weggestuurd.

Twee jongeren hebben dit onlangs aangekaart bij de gemeente Papendrecht en samen met burgemeester Moerkerke kwamen ze op het idee een fietstocht door Papendrecht te maken, op zoek naar mogelijke nieuwe hangplekken.

Op woensdagvond 17 juli zijn de twee jongeren samen met de burgemeester, wethouder Verver, een gemeenteambtenaar en een wijkagent op de fiets gestapt en hebben een rondje door Papendrecht gemaakt.

Het college van B&W geeft hiermee handen en voeten aan de gewenste participatie door inwoners met de gemeente. Ook is dit een gevolg van gedane toezeggingen die de burgemeester had gedaan in het SBS6 programma 'Burgemeester Undercover', zie ook link onder.

Op de foto is te zien hoe er op het Molenpad langs de A15 ter hoogte van de Spinbolmolen wordt overlegd over een mogelijke locatie voor een nieuwe hangplek.

Zie ook:
Terugblik op burgemeester undercover met Aart-Jan Moerkerke (wo, 31 okt 2018)


Deel dit bericht met je vrienden!