dinsdag 28 september 2021

Alles over Papendrecht

Zes leerlingen cum laude geslaagd op De Lage Waard

19 juli 2019 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Vorige week was de diploma-uitreiking voor de BWI- en PIE-leerlingen. Met het zetten van hun handtekening sloten alle geslaagde techniekleerlingen hun schoolperiode af. De heer R. van Gorsel kon als leerjaarcoördinator van CSG De Lage Waard zes leerlingen die uitmuntend hadden gepresteerd extra in het zonnetje zetten.

Met een gemiddeld eindcijfer van een 8 of hoger voor wiskunde, natuurkunde en BWI konden Coen van der Woerd, Bryant Besteman, Kim Hogendoorn, Nick Tenfelde, Patrick van Steenis en Joost van de Graaf met het eervolle predikaat cum laude op hun diploma laten noteren.

Foto: De Lage Waard

Lees meer over:

geslaagd De Lage Waard
Deel dit bericht met je vrienden!