Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Meerdere sets tafels en banken vermist

22 juli 2019 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT -  Afgelopen donderdag 18 juli 2019 was er op het Willem de Zwijger College een BBQ voor alle werknemers. Voor deze gelegenheid waren meerdere van bovenstaande sets tafels en banken gehuurd.

Na afloop lagen de sets naast de school te wachten tot zij opgehaald zouden worden door de verhuurder, maar helaas heeft iemand waarschijnlijk gedacht dat hij/zij een paar sets mee mocht nemen, waardoor er nu een aantal sets te kort zijn. De school hoopt dat de persoon die deze sets per ongeluk heeft meegenomen, ze weer wil afleveren bij het Willem de Zwijger College...

Er is begrip voor het misverstand, dus laat a.u.b. even weten als je/u de tafels per ongeluk hebt meegenomen. Alvast enorm bedankt.

Lees meer over:

banken willem tafels
Deel dit bericht met je vrienden!