Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Lekker met water spelen op Cruyff Court

25 juli 2019 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Met deze hitte is niets lekkerder dan spelen met water. Op het Cruyff Court aan de Oostkil in Papendrecht was een zwembad neergezet en werden allerlei sport- en spelactiviteiten met water georganiseerd. Deskundige begeleiding was er ook aanwezig.

De zomervakantie laat zich deze week van zijn heetste kant zien en in Papendrecht werd wat leuks en nats georganiseerd. De gemeente organiseerde veel wateractiviteiten op het Cruyff Court.

Deze zomerspelen of waterspelen worden georganiseerd op de eerste en laatste donderdag van de zomervakantie en zijn bedoeld voor alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar. De kinderen hoeven zich niet van tevoren in te schrijven of aan te melden. Zij kunnen die dag gewoon langskomen en weer gaan wanneer zij zelf willen.

Lees meer over:

jeugd zomerspelen waterspelen
Deel dit bericht met je vrienden!