Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Waterfontein op Markt afgeschermd na vondst poederzakjes

29 juli 2019 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Op maandag 29 juli, net na het middaguur, zijn er zakjes met de stof ALSAN 070 aangetroffen naast de fontein op het Marktplein.

Nadat de politie zag wat er aan de hand was, hebben zij de locatie afgezet met een rood-wit lint. Daardoor is de kans klein dat u met de stof in aanraking bent gekomen. Mocht u toch wat van dit witte poeder op uw huid hebben gekregen, was dit dan goed af met water en zeep. De stof kan roodheid en irritatie van de huid veroorzaken. Eventuele klachten zullen na goed spoelen vanzelf weer overgaan.

ALSAN 070 is een vloeibare waterdichtingsoplossing, dat zorgt een sterke afwerkingslaag voor ondere andere fonteinen. Het is slijtvast, permanent weerbestendig (bestand tegen uv, hydrolyse en basen), eenvoudig en snel aan te brengen, vrij van oplosmiddelen en hardt ze snel uit (Bron Soprema).

Lees meer over:

markt fontein
Deel dit bericht met je vrienden!