Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Komend seizoen toch een derby VV Papendrecht tegen VV Drechtstreek

5 augustus 2019 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Met het bekendmaken van het bekerprogramma voor het nieuwe seizoen heeft de KNVB een nieuwe Papendrechtse dorpsderby vastgesteld voor zaterdag 7 september. Op die datum spelen Drechtstreek en Papendrecht tegen elkaar op Sportpark Oostpolder.

Na de promotie van Papendrecht naar de eerste klasse van het zaterdagvoetbal leek een periode van twee derby’s per seizoen voorbij te zijn. Het is verrassend te noemen dat de eerste klasser en de tweede klasser elkaar dit seizoen nu toch eenmalig treffen.

Drechtstreek speelt op 31 augustus de uitwedstrijd tegen De Zwerver in Kinderdijk en op 14 september speelt het in Ridderkerk tegen RVVH.

Deel dit bericht met je vrienden!