Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Wereldfeest een kleurrijk feest van allerlei nationaliteiten

7 september 2019 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Op zaterdag 7 september 2019 werd een nieuwe editie van het wereldfeest in het Vijverpark georganiseerd. Het kleurrijke feest is inmiddels een blijvertje geworden waar zoveel mogelijk nationaliteiten laten zien, horen en proeven waarin hun cultuur uitblinkt. Onder andere de volgende landen waren vertegenwoordigd: Indonesië, Palestina, Curaçao, Gana, Kongo Kinshasha, Ethiopië, Marokko, Syrië, Sint Eustatius, Griekenland en Servië.

Op en voor het grote podium was er een prachtig muziek- en dansprogramma. En dat mensen uit andere landen goed kunnen dansen, werd al snel duidelijk. Bijzonder was het optreden van enkele jongeren op rolschaatsen, die een enthousiaste breakdance opvoerden. De trommelworkshop trok ook veel enthousiaste deelnemers.

Voor het grote podium stond een grote overkapping, zodat iedereen droog kon staan. Uiteindelijk viel het met de buien nog mee.

Hieronder een terugblik met een aantal foto's van Izaak van den Berg Fotografie:

Zie ook:

Lees meer over:

wereldfeest Vijverpark
Deel dit bericht met je vrienden!