dinsdag 28 september 2021

Alles over Papendrecht

Nieuwe naam en logo voor winkelcentrum De Meent: WinkelPark De Meent

25 september 2019 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Winkelcentrum De Meent heeft een nieuwe naam gekregen, namelijk WinkelPark De Méént. Er wordt op details gelet, want de P is met een hoofdletter en op twee e's staat een streepje, zodat er éé staat.

Met deze naam wil de winkeliersvereniging een nieuwe start maken en benadrukken dat men één is.

Op hun eigen website geeft men aan: "Winkelpark De Meent! Geen winkelcentrum? Nee, echt een park. Je wandelt hier van de ene naar de andere plek met steeds stukjes winkels en horeca. Je kunt gewoon een ontdekkingsreis maken door dit park. En onderweg verwonder je over alles wat je tegenkomt".

Om de naamswijziging verder bekend te maken en te vieren, valt er deze week op 65000 adressen de eerste editie van de WinkelPark krant.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!