Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Flits trapt seizoen af met ontbijt voor de jeugd

3 oktober 2019 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Volleybal Vereniging Flits heeft het startsein gegeven voor het nieuwe seizoen met een ontbijt voor alle jeugd.  Dit ontbijt werd gesponsord door Albert Heijn, Vershoek Papendrecht, Pellikaan Verpakkingen en Bram Stolk. Het ontbijt werd druk bezocht met zo’n 50 jeugdleden die weer staan de popelen om te knallen dit seizoen.

Na het ontbijt was er een speurtocht door het sportcentrum. Aansluitend begonnen de eerste wedstrijden. Het eerste heren team, met oud trainer Arie van Meerkerk weer aan het roer, won de eerste wedstrijd tegen Volley Voorne. Dames 1 boekte ook een mooie 3-1 overwinning. Een mooie opening voor dit team waar,  onder leiding van Remco Reitsma, ervaring gemixt met jonge speelsters voor mooie wedstrijden moeten zorgen. 

12 oktober zijn de eerstvolgende thuiswedstrijden in het sportcentrum Papendrecht.

Lees meer over:

volleybal flits
Deel dit bericht met je vrienden!