zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Vakantiebijbelweek De Sloep gaat dit jaar niet door

11 oktober 2019 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - De Vakantiebijbelweek De Sloep die dit jaar van maandag 21 oktober 2019 tot en met woensdag 23 oktober 2019 zou worden gehouden, is afgelast.

Met pijn in het hart heeft de organisatie moeten besluiten om de week niet door te laten gaan, omdat er te weinig vrijwilligers hebben aangemeld. Ieder jaar komen er zo'n 200 kinderen naar deze activiteit, waardoor er tientallen vrijwilligers nodig zijn.

Het is de eerste keer in het 30-jarig bestaan van de Vakantiebijbelweek dat deze week niet doorgaat. In het verleden werd het zelfs twee keer per jaar gehouden, in de voorjaarsvakantie en in de herfstvakantie.

De Vakantiebijbelweek in Sliedrecht en Hendrik-Ido-Ambacht gaat wel door.

Zie ook:

Lees meer over:

Vakantiebijbelweek
Deel dit bericht met je vrienden!