zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Cobi de Boon wint eerste prijs project Beelden Verbeeld

12 oktober 2019 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Op zaterdag 12 oktober was de afsluiting van het project Beelden Verbeeld bij restaurant de Ertepeller op het Merwehoofd. Een gezellige middag met toch wel aardig wat bezoekers ondanks het mindere weer. De deelnemende kunstenaars hebben allen, met trots, een toelichting gegeven op hun werk.

Uiteindelijk hebben de 70 stemmen van de publieksjury bepaald dat Cobi de Boon met het beeld De Zeerob de eerste editie van Beelden Verbeeld heeft gewonnen. De tweede plaats was voor Jos van de Linden met het perspex beeld Toenadering en de derde plaats was voor Corrie de Graaf met het schilderij In Verwachting.

Met veel enthousiasme heeft wethouder Verver de prijzen uitgereikt. De Culturele Raad Papendrecht kijkt met tevredenheid terug op dit project en dankt alle juryleden voor het uitbrengen van een stem, restaurant de Ertepeller voor de gastvrijheid en de deelnemers voor de prachtige inzendingen.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!