zondag 28 februari 2021

Alles over Papendrecht

Uitreiking plaquettes als blijk van waardering aan bedrijven

14 oktober 2019 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Rondom het middaguur op deze maandag vond de uitreiking van een speciale plaquette aan bedrijven uit Papendrecht en Alblasserdam plaats. De bijeenkomst werd gehouden bij Pannenkoekenhuis Frittella aan de Overtoom in Papendrecht.

De plaquettes worden uitgereikt door wethouders Paans en De Ruijter (gemeente Papendrecht en de wethouders Zandvliet en Verheij (gemeente Alblasserdam) als blijk van waardering voor het feit dat zij het elke keer weer mogelijk maken dat het onderwijs een kijkje in de keuken van hun bedrijf kan nemen en kan kennismaken met allerlei sectoren in het bedrijfsleven.

Onderstaande bedrijven ontvangen een plaquette:        
• Vanuit Alblasserdam m.b.t. 5 jaar deelname aan de OnderwijsRoute
o De Haan verhuizingen - Helma Rutten-Reniers (HR Manager)
o Ford Wensveen – Nico Treure (directeur)

• Vanuit Papendrechtse mbt 5 jarig deelname aan de OnderwijsRoute en of Techniekroute
o Crossfit - Mark Maste, eigenaar (2 personen)
o Gemiva-SGVgroep – Ad van de Berg (Begeleid Werken Gemiva-SVG Groep Regio Drechtstreek)
o Pannenkoekenhuis Frittella – Christiaan van Engen en Saskia (eigenaren)
o v.d. Grijp BV – Monique de Win (office manager)
o Iv-Groep bv – Marielle Stolker (Marketing & Communicatie)
o Fokker – Walter vd Coeverring (docent leerwerkschool)
o Veth Propulsion – Marco Huisman (Technisch Directeur)

Plaquette:
Op de plaquette staat een logo van 3 O's die met elkaar verbonden zijn. Dit vertegenwoordigt de verbintenis/verbondenheid tussen Onderwijs – Ondernemers – Overheid. De kleuren rood, geel en blauw staan voor de 3 gemeenten: Alblasserdam, Molenlanden en Papendrecht.  De tekst: Regionaal loopbaanbedrijf West Alblasserwaard geeft aan dat het bedrijf dat deze plaquette ontvangt, zich een Regionaal loopbaanbedrijf in de West Alblasserwaard mag noemen.

Fotograaf: Giovanni Merkulov.

Deel dit bericht met je vrienden!