Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Nieuwe presentatiegids VV Papendrecht is uit

15 oktober 2019 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De nieuwe presentatiegids van voetbalvereniging Papendrecht is verschenen. De vijfde editie van De Rode V werd onlangs officieel gepresenteerd. De glossy geeft een indruk van wat de vereniging allemaal te bieden heeft. Alle geledingen van de club komen aan bod. Ook wordt aandacht besteed aan het naderende Eeuwfeest.

VV Papendrecht is bijzonder trots op het prachtige kleurenmagazine, dat tot stand gekomen is dankzij vele vrijwilligers en sponsors alsmede de mediapartners van de club. Geïnteresseerden kunnen De Rode V 2019 afhalen op het Slobbengors. De pdf-versie kan gedownload worden van de website: https://vvpapendrecht.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!