donderdag 25 februari 2021

Alles over Papendrecht

Inwoners Papendrecht krijgen nieuwe gft-bakken

15 oktober 2019 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De gft-bakken in Papendrecht zijn aan vervanging toe. Eind van dit jaar wordt de bak bij zo’n 8000 adressen vervangen. Inwoners van Papendrecht hebben hierover een brief met gegevens ontvangen.

Ook etensresten in de gft-bak
Dat kippenbotje… hup in de gft-bak. En die visgraat? Die gaat er ook bij. Juist etensresten horen in de groene bak. Dan maakt HVC er weer groen gas en compost van. Nu bestaat het restafval nog voor ongeveer een derde uit gft en etensresten. Zonde toch?

Wat hoort waar?
Via de app van HVC zie je ook in één oogopslag wat waar bij hoort. Onderdeel van de app is een handige afvalwijzer. Van ruim duizend producten kan je nakijken waar het bij hoort. Staat het product dat jij hebt er niet bij? Laat het ons weten, dan vullen we de afvalwijzer weer aan.

Lees meer over:

HVC gft groene container chip
Deel dit bericht met je vrienden!