Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Geslaagde keepersclinic bij VV Papendrecht

30 oktober 2019 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Tijdens de herfstvakantie organiseerde de lokale keeperswinkel Jeugdkeeper.nl voor de tweede keer op rij een fantastisch keepersfestijn op het complex van voetbalvereniging Papendrecht. Ruim 100 keepers in de leeftijd van 6 tot 19 jaar lieten hun kunsten zien op het hoofdveld van sportpark Slobbengors. Het evenement stond onder leiding van de keeperstrainers van FC Dordrecht en Feyenoord, die werden bijgestaan door trainers van keeperschool Van der Kaay en van VV Papendrecht alsmede keepsters van Sparta en Feyenoord. Tevens waren enkele getalenteerde jeugdkeepers aanwezig uit de opleidingen van FC Dordrecht, Feyenoord en Excelsior, die de oefeningen met veel plezier voordeden.

Na een uitgebreide warming-up met diverse keepershandelingen werden de doelverdedigers vier keepersthema’s voorgeschoteld. Zo werd positie kiezen, meevoetballen, duiken en voetenwerk getraind in leuke, gevarieerde oefeningen. Als afsluiting werd een kopspel gedaan. Dit leidt altijd tot veel lol en competitie. Na de trainingen werd een loterij gehouden, waarmee de goalies diverse keepersartikelen konden winnen alsmede kaarten voor FC Dordrecht.

Na afloop waren volop vermoeide, maar vooral blije gezichten te zien. Het was wederom een zeer geslaagde dag, waar gastheer VV Papendrecht trots op kan zijn.

Lees meer over:

clinic vv papendrecht keepers
Deel dit bericht met je vrienden!