Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Lekker Drechtsteden menu in de tent van de ijsbaan

7 november 2019 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Dat we in de Drechtsteden lekker culinair aan de weg timmeren, kunnen we niet onder onze gedekte tafels en stoelen steken. Daarom een huzarenstukje op zaterdag 23 november 2019 met een 5 gangen diner.

Zaterdag 23 november
18:30 uur, Markt Papendrecht (tent van de ijsbaan)
Kaarten zijn te koop bij de deelnemende restaurants en Il Mercato. Online via www.lebarrage.nl. Voor 1 keer verschijnen zij, gezamenlijk ten tonele.

Wij presenteren u: Arjan Kuipers van restaurant De Ertepeller in Papendrecht, meesterkok Ad
Janssen van Bellevue Groothoofd Hotel Culinair in Dordrecht en Marcel Hayes van restaurant Le
Barrage in Alblasserdam.

Deze chefs scharen zich bij de 500 beste keukens van Nederland volgens het blad ‘Lekker’. Daarnaast hebben deze mannen hun sporen verdient in media, gidsen en ‘gewoon’ omdat ze goed kunnen koken.

Ad Jansen, die sinds 2012 in de Drechtsteden is gevestigd met Bellevue Groothoofd Hotel Culinair, verheugd zich op deze avond. “We kunnen allemaal wel een potje koken. Met mannen als Marcel en Arjan wordt dit echt een feestje.”

Marcel Hayens: “Niks is zo mooi als gelijkgestemde chef-koks in een tent stoppen met kroonluchters, tafellinnen en een paar pannen. Nou, dat wordt dus vuurwerk.”

Arjan Kuipers: “Onze liefde voor eerlijke, duurzame en biologische producten schept een band. We zijn trots op elkaar. We willen een avond de sterren van de hemel koken en 300 gasten een topavond bezorgen.”

Lees meer over:

markt chefkoks tent
Deel dit bericht met je vrienden!