Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Boskalis renoveert Rijksweg N3 voor 40 miljoen euro

7 november 2019 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT / DORDRECHT - Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) heeft van Rijkswaterstaat de voorlopige gunning gekregen voor het groot onderhoud van de Rijksweg N3. Het project omvat groot onderhoud aan het wegdek, de kunstwerken en vervanging van onder andere geluidsschermen op het traject tussen de aansluiting N3-A15 en de N3-A16. Het design & construct contract heeft een waarde van ruim 40 miljoen euro.
 
Voor de realisatie van dit project maakt Boskalis gebruik van de brede expertise op het gebied van zowel grondstoffen, grondverzet, betontechniek als wegenbouw die aanwezig is binnen zijn Nederlandse organisatie. Het project gaat begin 2020 van start en kent een doorlooptijd van ruim twee jaar.

Zie ook:

Lees meer over:

Boskalis n3 groot onderhoud
Deel dit bericht met je vrienden!