Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Het eerste “once in a lifetime“ feest op de Willem

12 november 2019 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Op vrijdagavond 8 november was het eindelijk zover: voor de brugklasleerlingen van het Willem de Zwijger College uit Papendrecht en Hardinxveld-Giessendam was het Mierenbal. Theater de Willem was omgetoverd in een echte disco met flitsende verlichting en keigoede/harde muziek.

Op zo’n avond is het de bedoeling om los te gaan op de dansvloer en dat hebben de leerlingen ook gedaan. Velen hadden zich fraai uitgedost en waren in het nieuw gestoken. Twee vliegen in één klap, want: “Deze kleren trek ik met de Kerst ook aan!” hadden aardig wat leerlingen bedacht.

Traditioneel wordt het Mierenbal opgeluisterd met optredens van klassen en individuele acts, waarmee de ‘Mierbal Wisselbokaal’ gewonnen kan worden. Dit jaar won klas 1 P met een verrassend rustig nummer.

Al met al kijken de brugklasleerlingen terug op een swingend, warm en onvergetelijk Mierenbal!

Op de foto klas 1P, die met hun optreden de Mierenbal Wisselbokaal hebben gewonnen.

Deel dit bericht met je vrienden!