Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Geslaagde kookcursus voor kinderen bij Bistro Basic

13 november 2019 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Op woendag 13 november werd de afsluitende middag gehouden van de kookcursus van het kinderwerk van Suppord.

De eerste zeven lessen werden gegeven in de keuken van Suppord aan de Boeieraak, maar de laatste middag werd gehouden in een echt restaurant, namelijk Bistro Basic aan de Gerbrandystraat.

Cursusleidster Robin Stuurman liet de vijf jonge dames nu allerlei heerlijke hapjes maken in haar eigen restaurant. Tomatensoepje in glaasje en zoet hapje in schaaltje (koekkruim met room en aardbei) vooraf, daarna zelf door de dames gemaakte patat met hapjes en mayonaise. De vijf dames serveerden en bedienden de ouders en andere gezinsleden van de cursisten.

De volgende cursus start begin 2020 (januari/februari), maar deze is inmiddels al helemaal volgeboekt. Voor de workshop hierna (maart/april) kan nog aangemeld worden. Aanmelden kan via email: f.dboer@papendrecht.nl


De workshop in de keuken van Suppord

Lees meer over:

kookcursus Bistro Basic
Deel dit bericht met je vrienden!