Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Heren junioren DES ‘72 leiden opnieuw verlies

18 november 2019 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De heren junioren, die spelen in de samenwerking Drechtsteden, verloren afgelopen weekend in hun nieuwe tenues gesponsord door Wolkap uit Zwijndrecht hun wedstrijd tegen EHC met 31-20. Wolkap is een onderneming die actief in de binnenvaart branche, onder meer in de vracht-, tank- en sleepvaart. Na hun promotie hebben de heren junioren het aanzienlijk moeilijker dit zaalseizoen. Maar het seizoen is nog lang en de overwinningen zullen zeker nog volgen.

Heren 1 speelden hun uitwedstrijd tegen Celiritas uit Amersfoort. Het was een spannende gelijkopgaande strijd. De heren stonden zelfs enkele minuten voor tijd voor met 2 doelpunten, maar konden dit niet vasthouden. Uiteindelijk werd gelijk gespeeld met 27-27.

Heren 2 moesten aantreden tegen Nijenrodes en pakten wederom de volle winst met 24-13. Hierdoor schuiven zij op naar de vierde plaats in de competitie.

Heren 5 moesten aantreden tegen Rijnsoever en verloren, mede doordat zij kampen met veel blessures met 29-19.

De gemengde jeugd C speelde een hele goede wedstrijd uit tegen Heerle. Hier is een opgaande lijn zichtbaar in het spel. Helaas werd wel verloren met 19-14.

De D2 speelde ook een goede wedstrijd tegen een sterke tegenstander. Tegen Helius werd verloren met drie punten.

Lees meer over:

handbal des'72
Deel dit bericht met je vrienden!