Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Eeuwfeestdiner VV Papendrecht brengt €20.000 op

25 november 2019 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Nog acht maanden en dan wordt voetbalvereniging Papendrecht 100 jaar. Op donderdag 21 november schoven 100 gasten aan voor de eerste jubileumactiviteit, het Eeuwfeestdiner in Apollo Hotel Papendrecht. Het gezelschap bestond uit ondernemers, die de club een warm hart toedragen en vrijwilligers, die zich al vele jaren inzetten voor VV Papendrecht. Het organiserend comité had geregeld, dat genoten kon worden van een overheerlijk vijfgangendiner. Tussen de diverse gangen door werden onder leiding van veilingmeester Michel Zegelaar 16 items geveild. Topstukken, als een gesigneerde roze trui van Tom Dumoulin en ‘Thuis uit eten’ van Marc de Groen, gingen grif van de hand. De handen gingen vooral op elkaar voor de hoogste bieders op een set ‘Voetbalschoen en bal’ uit de jaren ‘40/’50. Zij schonken deze relikwieën aan onze vereniging. Aanbieder de heer Teus van der Have overhandigde vol trots bal en schoenen aan VV Papendrecht-voorzitter Hans Jonker (rechts op de foto).

Aan het eind van de avond kon voorzitter van de Jubileumcommissie Wim Erkelens bekendmaken, dat de veiling €15.000 had opgebracht. De opbrengst van het diner betrof een slordige €5.000.

Dank is verschuldigd aan de vele vrijwilligers, die het Eeuwfeestdiner mogelijk hebben gemaakt. Als deze geslaagde avond de opmaat vormt tot de vele andere Jubileumactiviteiten van volgend jaar, dan wordt 2020 een topjaar.

Lees meer over:

vv papendrecht eeuwfeestdiner
Deel dit bericht met je vrienden!