Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Rotaryclubs doneren opbrengst Fietsmolentocht Alblasserwaard aan Odensehuis Papendrecht

27 november 2019 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERWAARD - Op 25 november ontving Odensehuis Papendrecht de opbrengst van de Fietsmolentocht 2019. Het bedrag van 13.500 euro is bij elkaar gebracht door fietsers en sponsors van de door de de Rotaryclubs Alblasserwaard en Kinderdijk georganiseerde tocht.

De cheque werd in het Wapen van Alblasserdam overhandigd door Jacqueline van den Bergen van Rotaryclub Kinderdijk aan Piet Bezemer van Odensehuis Papendrecht.

Het Odensehuis Papendrecht is bedoeld voor mensen met beginnende dementie die behoefte hebben aan ontmoeting, advies en voorlichting. Op hun verlanglijstje staat onder andere een ‘Tovertafel’. Dit wordt naar alle waarschijnlijkheid de eerste aanschaf van het bedrag dat 300 fietsers en vele gulle sponsors bij elkaar brachten.

Deel dit bericht met je vrienden!