woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Alblasserdammer aangehouden voor gevaarlijk rijgedrag op Andoornlaan

1 december 2019 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT/ ALBLASSERDAM - Op zondagochtend 1 december 2019, omstreeks 04:00 uur, zag een voorbijganger een voertuig met hoge snelheid tegen een lantaarnpaal aanrijden op de Andoornlaan. Na de aanrijding vluchtten er drie personen uit het voertuig.

Na een zoekslag in de omgeving door meerdere eenheden, konden agenaten één persoon, een 26-jarige man uit Alblasserdam, tevens de tenaamgestelde van het voertuig, aanhouden. De man wordt verdacht van roekeloos rijgedrag, rijden onder invloed van alcohol en het verlaten van een plaats van het ongeval.

De auto waarmee het ongeluk is gebeurd werd getakeld en is mogelijk total-loss. De twee andere personen die in het voertuig zaten zijn helaas niet meer aangetroffen.

De man is overgebracht naar het politiebureau in Dordrecht waar hij een verklaring mag geven voor de strafbare feiten.

Lees meer over:

Andoornlaan
Deel dit bericht met je vrienden!